Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00
Bygg och anläggning

Branschöversättning inom bygg och anläggning

Att vara verksam inom bygg- och anläggningsbranschen ställer stora krav på tydlighet när det gäller saker så som tekniska specifikationer och säkerhet. Våra översättare har många års erfarenhet av att översätta texter inom byggbranschen och när du anlitar oss på writly kan du vara säker på att slutresultatet möter dina krav på hög kvalitet.

Den senaste översättningsteknologin ger enhetliga resultat

Tack vare den senaste översättningsteknologin har våra översättare de verktyg de behöver för att kunna producera enhetliga och korrekta texter. Verktygen ser till att rätt terminologi används genom hela texten, vilket eliminerar risken för missförstånd och otydlighet. Konsekventa texter med rätt terminologi övertygar kunderna om att välja er som leverantör.

Alla våra översättningar granskas av fyra ögon

Efter att översättaren är klar med översättningen skickas den alltid vidare till en korrekturläsare för ytterligare kontroll och granskning. Alla våra korrekturläsare har många års erfarenhet och är experter på byggbranschen. De ser till att både språk och terminologi är korrekt och konsekvent, oavsett om det handlar om texter kopplade till nybyggen, arbetsplatssäkerhet eller anbudsdokument. Tack vare denna dubbla granskning av er text ser vi till att det färdiga resultatet lever upp till både era och era kunders högt ställda förväntningar. Om du är på jakt efter tydliga texter med klara budskap och korrekta detaljer är du välkommen att ta kontakt med oss för mer information.

Vi översätter regelbundet följande typer av texter inom bygg och anläggning: anbudsdokument, tekniska specifikationer, texter angående arbetsplatssäkerhet, reklam, marknadsföring, med mera.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard