Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00
Turism- och resebranschen

Översättningar för turism- och resebranschen

Att vara verksam inom turism- och resebranschen innebär hård konkurrens om kunderna. Därför är det också viktigt att du och ditt varumärke använder er av texter som inspirerar och övertygar kunderna om att välja er. Vi på Diction har översättare som är experter på branschen, och som ser till att era texter både blir korrekta och kreativa. Tack vare den senaste tekniken och korrekturläsning ser vi till att alla våra texter håller högsta möjliga kvalitet.

Högre kvalitet med den senaste översättningsteknologin

Våra översättare använder sig av den senaste molnbaserade tekniken när de översätter era texter. Detta innebär att den slutgiltiga produkten både använder sig av korrekt terminologi och blir enhetlig. Detta är extra viktigt för branschspecifika texter då terminologin ofta är en stor del av språket. Med hjälp av de senaste verktygen ser vi till att du får högsta möjliga kvalitet när du anlitar Diction som din översättningsbyrå.

Våra texter granskas av två par ögon

För att kunna garantera denna höga kvalitet och möta dina högtställda krav på översättningen nöjer vi oss inte med att bara översättaren läser sin egen text. Efter att översättaren är klar med sitt jobb skickas texten vidare till en korrekturläsare med motsvarande branschkunskap, som ser till att språk, terminologi och alla detaljer stämmer till punkt och pricka. Det spelar ingen roll om det handlar om en resebroschyr eller ett nyhetsbrev, vi ser till att det blir så pass bra som det bara kan bli med hjälp av två par ögon. Kontakta oss redan idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig!

Vi översätter regelbundet följande typer av texter inom turism- och resebranschen: broschyrer, nyhetsbrev, hemsidor, texter om resmål, med mera.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard