Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00
E-handel och hemsidor

Översättningar för e-handel och hemsidor

Konkurrensen på internet är stor, och om du vill övertyga kunderna om att välja dig är det A och O att ha inspirerande och övertygande texter i din webbshop eller på din hemsida. Våra erfarna översättare har gedigen kunskap om branschen och vi hjälper dig mer än gärna när du är på jakt efter en översättningsbyrå för texter till din e-handelsverksamhet eller hemsida. Med hjälp av korrekturläsning och den senaste teknologin ser vi till att resultatet möter dina krav på kvalitet!

Moderna översättningsverktyg ger konsekventa resultat

Alla våra översättare använder sig av den senaste molnbaserade översättningsteknologin i sitt arbete. På så vis kan vi garantera att termer och språk inte bara är rätt och riktigt, utan också att det är det konsekvent genom hela texten. Detta gör att du inte behöver oroa dig över att eventuella felskrivningar ska leda till missförstånd mellan dig och dina kunder. Våra översättare är experter på allt från webbshoppar till företagssidor, och med moderna översättningsverktyg kan vi garantera den höga kvaliteten.

Översättningen korrekturläses alltid innan leverans

För att kunna säkerställa att inga fel eller misstag kan ta sig vidare till den slutgiltiga produkten går alla våra översättningar vidare till en korrekturläsare när översättaren är klar med dem. På så vis ser vi till att såväl det språkliga som terminologi och andra detaljer är helt rätt. Även våra korrekturläsare har många års erfarenhet av branschen och vet exakt vad som fungerar när det gäller texter till e-handel och hemsidor.

Vi översätter regelbundet följande typer av texter för e-handel och hemsidor: webbshoppar, produktbeskrivningar, marknadsföringsmaterial, reklam, företagshemsidor, med mera.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard