Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00
Tekniska översättningar

Tekniska översättningar med rätt terminologi

Tekniska översättningar ställer stora krav på översättaren och det är A och O att översättningen utförs med korrekt terminologi. Just därför har våra översättare flerårig erfarenhet av teknikbranschen, för att du ska kunna vara säker på att din översättning håller högsta möjliga kvalitet när du anlitar oss som översättningsbyrå.

Enhetliga översättningar med den nyaste översättningsteknologin

Tack vare den senaste tekniken inom översättningsbranschen ser vi till att våra översättningar inte bara innehåller korrekt terminologi, utan att de också är enhetliga och konsekventa i sitt språkbruk. På så vis får du en text som är tydlig och eventuella missförstånd undviks. Med våra molnbaserade verktyg ser vi till att exakt den terminologi ni använder er av i er bransch också används i texterna vi översätter till er.

Hög kvalitet med korrekturläsning

Utöver korrekt språk använder vi på Diction oss av översättare som verkligen kan sina branscher, med allt vad det innebär. Om du vill översätta en teknisk text, vilket inkluderar bruksanvisningar, säkerhetsdatablad, produktdokument och mycket annat, ser vi på Diction till att detta görs med korrekt språk, hög kvalitet och rätt terminologi. Efter att er text har blivit översatt skickas den vidare till en utvald korrekturläsare som ser till att såväl termer som terminologi är korrekt och konsekvent. På så vis granskas texten av fyra ögon, både av översättaren och korrekturläsaren, och du kan vara helt säker på att den slutgiltiga produkten håller högsta möjliga kvalitet.

Vi översätter regelbundet följande typer av tekniska texter: manualer, instruktioner, säkerhetsdatablad, produktinformation, produktkataloger och mycket mer.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard