Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00
Jordbruk och fiske

Branschöversättningar inom jordbruk och fiske

Jordbruk och fiske är två branscher som ställer stora krav på korrekt terminologi och tydliga texter. Våra översättare har många års erfarenhet av att översätta texter inom dessa områden, vilket gör att du kan känna dig trygg med resultatet när du anlitar oss på Diction när du behöver översätta branschspecifika texter.

Konsekventa resultat med den senaste tekniken

Våra översättare använder sig av den senaste översättningstekniken, vilket gör att dina texter inte bara innehåller rätt terminologi, det blir också konsekvent. Detta bidrar till att skapa ett enhetligt slutresultat som minskar risken för eventuella missförstånd på grund av felaktiga översättningar eller om en term översätts på olika sätt i samma översättning.

Alla våra översättningar skickas till korrekturläsning

När översättaren är klar med översättningen av din text skickas den alltid vidare för korrekturläsning. Våra korrekturläsare har även de expertkunskap inom just er bransch, och de granskar texten för att kontrollera att både språk och terminologi är korrekt och att användning är konsekvent. Oavsett om ni är verksamma inom jordbruk eller fiske, ser vi till att ni får korrekta och välskrivna texter som lever upp till både era och era kunders förväntningar på kvalitet och tydlighet. Med hjälp av denna dubbla granskning kan vi garantera att slutresultatet blir både inspirerande och övertygande, oavsett vilken typ av text det handlar om. Kontakta oss för mer information angående hur vi kan hjälpa dig.

Vi översätter regelbundet följande typer av texter inom jordbruk och fiske: tekniska specifikationer, anbud, marknadsföring, myndighetstexter, livsmedelstexter med mera.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard