Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00
Restaurang och gastronomi

Översättningar inom restaurang och gastronomi

Mat, restaurang och gastronomi kan innefatta allt från restauranger och café till återförsäljare av livsmedel – därför krävs det också översättare med mångsidig kunskap för att översätta texter inom branschen. Alla våra översättare har många års erfarenhet av denna bransch, och du kan därför vara säker på att dina texter möter både dina och dina kunders krav och förväntningar.

Enhetliga texter med den senaste teknologin

Alla våra översättare använder sig av den senaste molnbaserade tekniken när de översätter dina texter. På så vis kan du vara säker på att terminologin inte bara är korrekt, den används också konsekvent genom hela texten och bidrar till det enhetliga intryck som den slutgiltiga produkten ger. Detta eliminerar praktiskt taget risken för eventuella missförstånd och kommunikationsmissar, så att ditt budskap kommuniceras klart och tydligt till kunder och samarbetspartners.

Granskas alltid av två personer

När vår översättare har slutfört sitt arbete med att översätta din text skickas den alltid vidare till en korrekturläsare för att där genomgå ytterligare en kontroll. Även våra korrekturläsare har gedigen erfarenhet av branschen och ser till att såväl språk som terminologi är både korrekt och konsekvent i hela texten, oavsett om det handlar om restaurang, livsmedel eller något annat område. Tack vare denna dubbla granskning kan du vara säker på att texten håller högsta möjliga kvalitet när vi levererar den till dig.

Vi översätter regelbundet följande typer av texter inom restaurang och gastronomi: menyer, innehållsförteckningar, ingredienslistor, recept med mera.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard