Politik, regering och journalistik

Översättningar inom politik, regering och journalistik

Politiska texter kopplade till exempelvis regeringsfrågor och journalistik är ofta komplicerade och kräver att exakta termer används vid en översättning. Detta ställer i sin tur stora krav på översättaren som utför arbetet, och det är därför vi arbetar med översättare som har många års erfarenhet bakom sig. Dessutom korrekturläses alla översättningar innan vi levererar det färdiga resultatet till dig.

Enhetliga och konsekventa texter med molnbaserad teknologi

Tack vare det senaste inom molnbaserad översättningsteknologi ser vi till att alla våra översättningar använder sig av korrekt terminologi, och att de gör det konsekvent i hela texten. Våra översättare har tillgång till stora översättningsminnen som bygger på mängder av tidigare översättningar, och på så vis eliminerar vi risken för att termer blandas och missförstånd uppstår. Detta är en extra trygghet när det gäller texter kopplade till politik, journalistik och samhällsfrågor, då exakta översättningar är av största vikt.

Alltid granskning av två par ögon

När översättaren är klar med sin del av jobbet skickas den färdiga översättningen alltid vidare till en korrekturläsare som än en gång granskar språk och terminologi. Även våra korrekturläsare har många års erfarenhet i ämnet, och ser till att inga felaktiga termer eller felformuleringar tar sig vidare till den slutgiltiga versionen. När korrekturläsaren har garanterat kvaliteten på texten levererar vi den sedan till dig. Denna dubbla granskning garanterar att alla våra översättningar håller högsta möjliga kvalitet.

Vi översätter regelbundet följande typer av texter inom politik, regering och journalistik: debattinlägg, tidningsartiklar, lagtexter, intyg, pressmeddelanden, med mera.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard