Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00
Möbel- och designbranschen

Översättningar för möbel- och designbranschen

Möbel och design är en kreativ bransch, vilket också gäller språkbruket inom den. Att översätta texter för möbel- och designbranschen innebär att man som översättare måste kunna ge uttryck för form och design i text, då detta är en grundläggande del av allt arbete på området. Våra översättare har många års erfarenhet av att översätta sådana texter, och med Diction som översättningsbyrå kan du vara säker på att kvaliteten blir den högsta.

Den senaste översättningsteknologin ger konsekventa resultat

Med hjälp av den senaste molnbaserade teknologin inom översättning ser vi till att alla de texter vi producerar är konsekventa och enhetliga. Detta innebär att all terminologi och allt språkbruk inte bara är rätt, det är också rätt genom hela texten. På så vis får din målgrupp ett enhetligt intryck av er som varumärke, och risken för eventuella missförstånd på grund av felskrivningar är praktiskt taget noll.

Alla våra översättningar korrekturläses

För att verkligen kunna garantera hög kvalitet på den färdiga texten skickas den alltid vidare till en korrekturläsare när översättaren är klar med den, för kontroll av såväl det språkliga som användning av terminologi och andra detaljer. Våra korrekturläsare har även de många års erfarenhet av möbel- och designbranschen, vilket betyder att inte mindre än två par tränade ögon synar texten innan vi levererar den till dig. När du väljer Diction som översättningsbyrå vet du att dina texter är i goda händer och att resultatet blir precis så bra som det kan bli.

Vi översätter regelbundet följande typer av texter inom möbel och design: produktkataloger, broschyrer, produktspecifikationer, tekniska specifikationer, med mera.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard