Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00
Medicinska översättningar

Medicinska översättningar från branschexperter

Att översätta medicinska texter kräver stor kunskap om branschen, då det ofta handlar om specifik terminologi och exakta fakta. Detta är vi på Diction väl medvetna om, och därför använder vi oss av översättare med lång och gedigen erfarenhet av att översätta medicinska texter. Detta gör att du kan vara säker på att den slutgiltiga produkten är både korrekt och välskriven.

Modern teknik ger hög kvalitet

Våra översättare använder sig av den senaste molnbaserade översättningsteknologin när de översätter till dig. Detta gör att texterna får genomgående korrekta termer och att slutresultatet blir både enhetligt och välskrivet. I en så pass termtung bransch som den medicinska är detta en garanti för att du får en text som håller den kvalitet du kan förvänta dig av en seriös översättningsbyrå.

Inte bara ett par ögon, utan två

För att verkligen kunna garantera att de texter vi producerar håller högsta möjliga kvalitet använder vi oss av både översättare och korrekturläsare med stor kunskap om medicinbranschen. När översättaren är klar med texten skickas den vidare till en korrekturläsare som ser till att alla detaljer och termer är på plats. Om du vill översätta en medicinsk text, oavsett om det handlar om läkemedelstexter, medicinvetenskapliga artiklar, epikriser, journaler eller något annat, så kan vi på Diction hjälpa dig med detta. Våra professionella översättare och korrekturläsare ser till att den slutgiltiga texten håller högsta möjliga kvalitet. 

Vi översätter regelbundet följande typer av medicinska texter: journalutdrag, manualer för medicinsk utrustning, forskningsrapporter, medicinska rapporter, patientinformation och mycket mer.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard