Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00
Översättningar inom spelbranschen

Översättningar inom spelbranschen

Spelbranschen växer så det knakar, och om du vill hänga med i svängarna behöver du också högkvalitativa texter som håller måttet. Med en översättning från Diction får du en text som använder sig av såväl korrekt grammatik som terminologi, vilket är ett absolut måste inom en bransch som spelbranschen, där rätt termer är A och O för att uppfattas som seriös och kunnig. Alla våra texter produceras av översättare och korrekturläsare med stor branschkunskap, vilket gör att du kan vara säker på att det slutgiltiga resultatet är precis så bra som det kan bli.

Nyaste tekniken ger bättre resultat

Utöver branschkunskap och expertis använder våra översättare sig också av den senaste teknologin inom översättningsbranschen, vilket garanterar att alla våra texter är enhetliga och använder sig av korrekt terminologi. Detta bidrar i sin tur till att texten som helhet blir bättre och mer effektiv för dig och ditt varumärke. Med översättningsminnen som bygger på mängder av tidigare översättningar ger vi våra översättare de resurser de behöver för att kunna leverera texter av hög kvalitet.

Alla våra texter korrekturläses

När våra översättare har gjort klart sin del av jobbet skickas dina texter vidare till en korrekturläsare. Alla våra korrekturläsare har, precis som våra översättare, en gedigen kunskap om spelbranschen, och det spelar ingen roll om det handlar om instruktionsböcker eller marknadsföringsmaterial, med hjälp av två par ögon kan slutresultatet inte bli bättre. Ta kontakt med oss idag så kan vi prata mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt varumärke med era översättningar inom spelbranschen!

Vi översätter regelbundet följande typer av texter inom spelbranschen: manualer, reklamtexter, artiklar, marknadsföring av spel och mycket mer.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard