Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00
Marknadsföring och handel

Översättning av texter inom marknadsföring och handel

Om man vill sälja en produkt krävs det också att man har bra texter, det råder det ingen tvekan om. Övertygande, inspirerande och kreativa texter är A och O när det kommer till att marknadsföra sitt företag, sin produkt eller sin tjänst. Våra översättare har stor kunskap inom marknadsförings- och reklambranschen och översätter era texter på ett sätt som gör att kunden i framtiden kommer välja er!

Den senaste tekniken ger hög kvalitet

Med hjälp av den senaste teknologin och de nyaste översättningsverktygen ser vi till att våra översättningar inte bara använder sig av rätt grammatik, utan också att de är enhetliga och har korrekt terminologi. Våra översättningsminnen bygger på tidigare översättningar av texter inom marknadsföring och handel, vilket ser till att den slutgiltiga produkten håller högsta kvalitet.

Granskning av två par ögon

För att se till att inga fel eller misstag kan ta sig helt till den slutgiltiga texten skickas alla våra texter vidare till korrekturläsning när översättaren är klar med sitt arbete. Alla våra korrekturläsare har lång erfarenhet och stor expertis inom branschen. Detta garanterar att våra översättningar, oavsett om det handlar om produktbeskrivningar, marknadsföringskampanjer, broschyrer eller förpackningar, möter era högtställda krav på kvalitet. Vi tummar aldrig på denna princip och ni kan vara helt säkra på att de texter vi levererar till er har granskats av två par ögon.

Vi översätter regelbundet följande typer av texter inom marknadsföring, handel och reklam: broschyrer, texter för e-handel, kampanjtexter, produktförpackningar, PR-material och mycket mer.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard