Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00
Skönhets- och kosmetikbranschen

Översättningar inom skönhets- och kosmetikbranschen

Skönhets- och kosmetikbranschen har ett eget språk med mängder av specifika termer som måste vara korrekta. Just därför krävs det också specifik kunskap när man ska översätta texter till denna bransch, vilket är precis det våra översättare har. Med expertkunskap inom skönhets- och kosmetikbranschen kan du vara säker på att vi på Diction levererar högkvalitativa texter med rätt terminologi och korrekt språk.

Den senaste tekniken ger konsekventa texter

Med hjälp av den senaste teknologin inom översättningsbranschen ger vi våra översättare möjlighet att skapa så bra översättningar och texter som möjligt. De molnbaserade översättningsverktygen garanterar inte bara rätt terminologi, utan ser också till att de används konsekvent genom hela texten. Detta bidrar till en slutprodukt som är både korrekt och övertygande.

Våra översättningar går alltid till korrekturläsning

För att eliminera risken för fel och missförstånd i våra texter går översättningarna alltid vidare till korrekturläsning när översättaren är klar med dem. Alla våra korrekturläsare har många års erfarenhet av just er bransch, och ser till att både språk och terminologi är korrekt och enhetligt. Oavsett om du driver en hudvårdsstudio eller är återförsäljare av kosmetikprodukter kan vi hjälpa dig med översättningar av dina texter. Vår grundliga arbetsprocess innebär att de färdiga texterna alltid lever upp till såväl era som era kunders krav på kvalitet och tydlighet. Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor angående våra översättningar.

Vi översätter regelbundet följande typer av texter inom skönhets- och kosmetikbranschen: produkttexter, marknadsföringsmaterial, innehållsförteckningar, artiklar, blogginlägg, med mera.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard