Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00
IT, data, teknik med mera

Översättningar inom IT, data, teknik med mera

IT-branschen och alla sektorer kopplade till denna, så som telekommunikation, data, automatisering och så vidare, växer fortfarande i hög takt. Om du vill kunna dra nytta av detta behöver du texter som är både korrekta och inspirerande. Våra översättare har lång erfarenhet av att översätta texter inom IT-branschen, vilket gör att när du anlitar oss på Diction som översättningsbyrå, kan du vara säker på att kvaliteten blir högsta möjliga.

Våra översättare använder den senaste tekniken

Med hjälp av den senaste teknologin och de senaste verktygen inom översättningsbranschen kan vi garantera att dina texter inte bara har rätt grammatik, utan också att terminologin är genomgående och att slutresultatet blir enhetligt. Våra översättare har tillgång till översättningsminnen som bygger på mängder av tidigare översättningar, vilket ger dem bästa möjliga förutsättningar för att skapa högkvalitativa texter åt er.

Alla våra översättningar korrekturläses

När våra översättare är klara med att översätta dina texter, oavsett om det handlar om informationsteknik, instruktionsböcker, mjukvarubeskrivningar eller hemelektronik, skickas de vidare till en korrekturläsare. Precis som översättarna har våra korrekturläsare också gedigen kunskap om IT-branschen och sektorer kopplade till IT, vilket innebär att dina texter granskas av två experter innan vi levererar det slutgiltiga resultatet till dig. Detta innebär att du kan vara säker på att den färdiga översättningen håller högsta möjliga kvalitet och är korrekt i alla avseenden.

Vi översätter regelbundet följande typer av texter inom IT, data och telekommunikation: instruktionsböcker för teknik och hemelektronik, mjukvaru- och hårdvarutexter, datorprogram, e-handel, IT-dokument, nätverksadministration, med mera. 

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard