Diction
Ring till +46 815 74 57
Öppet till kl. 17.00
Transport- och logistikbranschen

Översättningar inom transport- och logistikbranschen

Transport- och logistikbranschen är en bransch som präglas av krav på noggrannhet och exakthet, vilket gäller även för översättningar och texter på området. Våra erfarna översättare har många års erfarenhet av transport- och logistikbranschen och ser till att både språk och terminologi stämmer, till punkt och pricka. Kontakta oss på Diction om du är på jakt efter en översättningsbyrå som kan logistik och transport.

Molnbaserad teknologi ger konsekventa texter

Med hjälp av moderna molnbaserade översättningsverktyg ser vi till att alla våra översättningar inte bara använder sig av korrekt terminologi och rätt språk, utan att de också gör det genomgående. Detta bidrar till att skapa enhetliga slutresultat som undviker eventuella missförstånd på grund av felaktiga termer eller oklart språk. Med ett klart och tydligt budskap kan du vara säker på att du når fram till dina kunder och samarbetspartners.

Alla våra översättningar korrekturläses

För att se till att inga felaktigheter kan ta sig vidare till den slutliga texten skickas alla våra översättningar vidare till en korrekturläsare när översättare är färdig med sin del av jobbet. Våra korrekturläsare har även de många års erfarenhet av transport- och logistikbranschen, och de ser till att såväl språk som terminologi och andra detaljer är rätt och riktigt. Tack vare denna dubbla granskning kan du vara helt trygg på att den text vi levererar till dig håller högsta möjliga kvalitet.

Vi översätter regelbundet följande typer av texter inom transport- och logistikbranschen: personalinformation, marknadsföringsmaterial, interna företagsdokument, texter om arbetsplatssäkerhet, kontrakt, anbudsdokument, med mera.

Betala direkt på nätet

Vi är den enda översättningsbyrån i Skandinavien som erbjuder privatkunder möjligheten att betala direkt online.
visa mastercard
Få en kostnadsfri offert

Våra kunder

Diction Sverige AB
Artillerigatan 6, 1 tr
114 51 Stockholm
Sverige
+46 815 74 57
Org. nr: 559152-1009
EAN: 5797200064202
visa mastercard